Witloof met zoeteaardappel en spekjes

Ingrediënten (4 personen):

2 stronken witloof / 1 eetlepel honing / boter / 1 zoete aardappel (groot) / kaneel / 150 gram spekreepjes / komijn

Werkwijze:

Verwijder de buitenste bladeren en de onderkant van de witloof. Snijdt de  witloof fijn en stoof ze 10 minuten in boter en honing tot het witloof mooi bruin is. Snijdt de zoete aardappel in kleine blokjes en stoof in boter. Bestrooi met een beetje kaneel. Bak de spekblokjes (geen vetstof nodig).

Voeg alle ingrediënten samen en roer goed door elkaar. Warm serveren!

Smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>