Tartaar van witte vis

Ingrediënten (4 personen):

2 roodbaarsfilets of kabeljouwfilets / 1 sjalot / kappertjes / augurken / limoensap / bieslook / 4 sneetjes geroosterd brood / olijfolie / peper en zout

Werkwijze: 

Snij de witte vis en zeer kleine blokjes. Zorg dat je alle graten verwijderd. Schil de sjalot en snij deze heel fijn. Voeg deze samen in een kom. Breng er enkele theelepels kappertjes aan toe. Snij de augurken zeer fijn en meng deze onder de rest. Knip de bieslook in kleine reepjes en voeg het bij de rest. Meng alles onder elkaar en breng op smaak met olijfolie, limoensap, peper en zout. Gebruik eventueel nog wat kappertjes en augurken.

Serveer in de vorm van een ring samen met een geroosterd toastje.

Smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>