Tartaar van sint-jacobsschelp, komkommer, mango en radijsjes

Ingrediënten (voor 2 personen):

6 sint-jacobsschelpen / 6 radijzen / halve mango / 1/4e komkommer / truffelolie / peper en zout

Werkwijze:

Was de radijsjes en snij ze in kleine blokjes. Schil de komkommer, verwijder de zaadlijsten en snij in kleine stukjes. Snij de mango ook in kleine blokjes.

Steek de sint-jacobsnoten 30 min in de diepvries, zodat ze iets harder en makkelijker zijn om te snijden. Snij deze ook in kleine blokjes.

Meng de sint-jacobsschelpen, radijzen, komkommer en mango in één kom en vermeng het met 5 eetlepels truffelolie. Breng op smaak met peper en zout. Wanneer je het nodig vindt, voeg er dan nog extra truffelolie aan toe.

Veel succes en smakelijk!

 

2 Comments On This Topic
  1. Simone
    5 years ago

    Deze ga ik zeker een keer proberen, lijkt me heerlijk!

    • Elien Defraeije
      5 years ago

      Is echt zeer heerlijk! Ben ook al eens op jouw website gaan kijken en er staan ook veel heerlijke dingen tussen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>