Taartje van appel, kiwi en vijgen

Ingrediënten (4 personen):

2 appels / 3 vijgen / 3 kiwi’s / citroensap / munt / honing

Werkwijze:

Schil de appels, verwijder het klokhuis en snijdt de appels in schijfjes van 3 à 4 mm. We hebben 4 schijfjes per persoon nodig. Snijdt de overschot in brunoise. Leg de schijfjes in citroensap. Schil de kiwi’s en snijdt ze in brunoise. Snijdt de vijgen in twee en haal de pulp er uit. Meng de gesneden kiwi’s en appels met de pulp van de vijgen. Indien het mengsels te zuur is, voeg je er honing aan toe.

Neem een ring en plaats deze in het midden van een bord. Neem twee schijfjes appel en steek ze uit met de ring.

Leg op de  schijfjes appel twee lepels van het massa en duw goed aan in de ring. Daarop leggen we nog twee schijfjes appel en duwen goed aan.

We ontvormen de ring en zetten het taartje in het midden op eenbord. Werk af met muntblaadjes.

Smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>