‘t Fonduehuisje

‘T Fonduehuisje is het ideale restaurant voor iedereen die van Zwitserse specialiteiten houdt. Je kan er terecht voor verschillende soorten fondue, zoals kaasfondue, visfondue, vleesfondue, Chinese fondue, chocoladefondue, maar ook voor raclette, gourmet, charbonnade, etc. De meeste gerechten zijn a volenté.

In het restaurant is altijd een enorm leuke sfeer. Een ideaal ambiancerestaurant voor een grote groep, maar ook om als koppel te gaan eten is het er gezellig. De kleine tafeltjes zijn wat meer afgeschermd waardoor een gezellige tête à tête niet verstoord wordt.

Zowel in de zomer als in de winter is er een mogelijkheid om te genieten op het terras. In de winter is het namelijk overdekt en verwarmd.

Het is een succesrestaurant met een succesformule dus het is aangeraden om te reserveren.

‘T Fonduehuisje

Openingsuren: Open van maandag tot zaterdag van 18 uur tot 24 uur en op zondag van 12 uur tot 23 uur.

Prijsklasse: -40€ p.p.

Adres: Sint-Maartenstraat 12C, Leuven, België / Tel: +32 20 44 20 / Website ‘T Fonduehuisje / Mail: info@t-fonduehuisje.be

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>