Sint-jacobsvruchten met een pasta van groenten

Ingrediënten (4 personen):

12 sint-jakobsvruchten / 1 courgette / 1 komkommer / 3 wortelen / verse munt / basilicum / olijfolie / limoen / dille / peper en zout

Werkwijze:

Was en droog en courgette en komkommer. Snijd ze met een dunschiller in de lengte in dunne plakjes. Schil de wortelen en snijd ook deze met een dunschiller in dunne plakjes. Mak een zeste van de limoenschil.

Hak de kruiden (basilicum, munt en dille) fijn. Hou nog enkele takjes dille over voor versiering.

Stoof de groenten in olijfolie beetgaar. Giet wat olijfolie en de schil van de limoen  in een braadpan en bak de sint-jacobsvruchen aan beide kanten. Breng op smaak met peper en zout.

Voeg de groenten samen en draai ze rond met een vork en presenteer ze mooi op een bord. Voeg de sint-jacobsvruchten eraan toe. Werk af met wat dille.

Smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>