Het Zwaantje

Het Zwaantje is een gastronomisch restaurant in het mooie Brugge aan de Katelijnepoort. Het wordt uitgebaat door super gastvrije mensen.

Hun specialiteit is om chocolade uit de hele wereld te verwerken in hun gerechten. En het lukt hen zeker, alles is er HEERLIJK!

Sinds 1999 valt het restaurant in de prijzen. Hun eerste prijs, uitgeroepen door de topchefs van België, was een prijs voor “charme restaurant”. Daarna bleven de prijzen maar komen. Sinds 2011 heeft “Het Zwaantje” ook een stand op KookEet op de Grote Markt te Brugge. Dit is een evenement waar alle gastronomische restaurants van Brugge hun keuken voorstellen aan het brede publiek.

e4da3b7fbbce2345d7772b0674a318d5

 

Ik raad jullie aan om te reserveren.

Adres: Gentpoortvest 70, Brugge, België / Tel: +32 473 71 25 80 / Website Het Zwaantje / E-mail Het Zwaantje

Openingsuren: De keuken is ‘s middags open van 12 uur en ‘s avonds vanaf 18u30. Het restaurant is gesloten op woensdag-, donderdag- en zaterdagmiddag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>