Heilbot tartaar

recipe-stand-713Ingrediënten (4 personen):

200 gram rauwe heilbot – 50 gram gerookte heilbot – 1/4 courgette – 1 limoen – enkele korianderblaadjes – 1 eetlepel citroenolijfolie – peper en grof zeezout – 6 teentjes zwarte knoflook (te koop bij Oil & Vinegar)

Bereidingswijze:
Snijd de rauwe en gerookte heilbot heel fijn, tot kleine blokjes tartaar. Doe hetzelfde met de courgette. Meng alles en breng op smaak met limoensap, citroenolijfolie, koriander, peper en zout.

Meng op het laatste moment de gesnipperde zwarte knoflook door de tartaar en serveer direct in een mooi amuseglas.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>