Gevulde champignons

Ingrediënten (4 personen):

4 grote champignons /  100 gram rundvlees / kruidenkaas / peterselie / olijfolie / peper en zout

Werkwijze:

Verwarm de oven voor op 220°C.

Snijdt de voeten van de champignons eraf en kuis de champignons met een borsteltje of keukenpapier. Zeker NIET met water. Snijdt het rundvlees in kleine blokjes en besprenkel met wat olijfolie, peper en zout. Meng het goed onder elkaar. Vul de champignons met het rundvlees en smeer daarop wat kruidenkaas. Leg de champignons 15 minuten in de oven.

Hak wat peterselie fijn en strooi het over de champignons net voor het serveren.

Smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>