China’s Capital

China’s Capital is, zoals je wel verwacht had, een chinees restaurant. Het is een super lekkere keuken die iets fijner is dan de meeste Chinese restaurants. Het is net buiten de ring van Leuven gesitueerd. Prijs kwaliteit is het zeker en vast in orde.

China’s Capital heeft ook een afhaaldienst dat zich naast het restaurant bevindt. Als je in het weekend take-away besteld, moet je zeker 45 minuten wachten, dus best op voorhand bestellen.

Wanneer je met een groep bent, is het mogelijk om een groepsmenu op te stellen, afhankelijk van je budget. Hiervoor moet je wel op voorhand een afspraak maken.

Eat-in en take-away. Vanaf 15 schotels is het mogelijk om aan huis te laten leveren op afspraak.

Openingsuren: Open van dinsdag tot en met zondag van 12 uur tot 14u30 en van 17u30 tot 23 uur. Gesloten op maandag (behalve op feestdagen).

Adres: Tiensesteenweg 97-99, Kessel-Lo (Leuven), België / Tel: +32 16 25 55 44 / Website China’s Capital / Email: info@chinacapital.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>