Auberginepuree

Ingrediënten (4 personen):

2 aubergines / 1 sjalotje / 1 teentje look / olijfolie / truffelolie / zeezout / peper

Werkwijze:

Verwarm de oven op 200°C. Snijdt de aubergines in 2 en verwijder het groen. Leg de aubergines op alumiumfolie en smeer de pulp in met olijfolie en wat zeezout. Steek deze ongeveer 20 minuten in een voorverwarmde oven (200°C).

Snijdt het sjalotje en het teentje look fijn en bak even in wat olijfolie. Haal na 20 minuten de aubergines uit de oven en haal de pulp uit de pel. Voeg de pulp bij de sjalot en de look en mix alles onder elkaar. Werk af met wat truffelolie, zeezout en peper.

 

Smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>