Appelbollen

Ingrediënten (2 personen):

2 appels / 1 rol bladerdeeg / bruine suiker / boter

Werkwijze:

Verwarm de oven voor op 200°C.

Schil de appels en verwijder het klokhuis. Indien mogelijk zonder de appels in stukken te snijden. Snijdt het bladerdeeg in 2 en rol nog extra uit. Leg de appel in het midden op het bladerdeeg. Plaats wat boter en bruine suiker in het middelste van de appel. Bestrooi de appels met nog wat extra suiker en een beetje boter. Rol de appel in het bladerdeeg en sluit goed. Verwijder het overige bladerdeeg.Smeer de bovenkant van het bladerdeeg in met wat boter en suiker.

Plaats de appelbollen ongeveer 25 à 30 minuten in de oven. Neem af en toe eens een kijkje.

Smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>